22/02/2018

Info-day i revisió de propostes; PRIMA, Eranet Waterworks i CDTI

13:00h Sala d'actes ICRA

 El Campus de l'Aigua UdG, us convida a la sessió Info-day i revisió de propostes; PRIMA, Eranet Waterworks i CDTI” del proper dia 22 de febrer de 2018. Aquest acte està dirigit a aquells membres del Campus Aigua que tinguin interès en conèixer alguna de les convocatòries que s’exposaran o bé desitgin revisar la seva proposta amb un tècnic especialitzat del CDTI. Les revisions dels projectes es programaran al llarg de tot el dia.

La sessió informativa serà: Data: 22 de febrer de 2018 Hora: 13:00h Lloc: Institut Català de Recerca de l'Aigua, Sala d’actes.

                Revisió de projectes: 25 minuts per projecte

Si esteu interessats en assistir-hi o revisar el vostre projecte cal reservar plaça al següent enllaç (Places limitades a l'aforament de la sala)

Per a qualsevol consulta (campus.aigua@udg.edu) 

AGENDA:
12:45h Registre d’assistents
13:00h Benvinguda i objectius de la jornada, Dr. Ignasi Rodríguez-Roda Layret, director científic Campus Aigua
13:15h Oportunitats en PRIMA, ERANET WATERWORKS I CDTI, Sra. María José Tomás, tècnica del CDTI
14:30h Torn obert de paraula
******
REVISIÓ DE PROPOSTES:
La Sra. María José Tomás, tècnica del CDTI, es reunirà al llarg del dia amb el personal interessat en presentar propostes. Els interessats hauran de comunicar-ho prèviament, en el moment d’omplir el formulari d’inscripció i seleccionant l’horari que més els convingui. Les reunions tindran una durada màxima de 25 minuts i s’assignaran per ordre de sol·licitud.