10/12/2018

Jornada: AI-H2O: El repte de la gestió integral de l' aigua en el nou món de la infoesfera

10-11 Desembre a l'Auditori de l`edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la Univ

 

AI-H2O: El repte de la gestió integral de l’aigua en el nou món de la infoesfera

El campus aigua debat sobre l’impacte de la intel·ligència artificial en la gestió del cicle de l’aigua, i creiem que és una jornada que t’interessa i no hi pots faltar!

De la mà d’un expert internacional s’exposaran i es debatran, amb les empreses i experts del sector de l’aigua, els principals reptes i escenaris que s’obren amb la incorporació de la intel·ligència artificial en la obtenció, gestió i processament de dades al llarg del cicle integral de l’aigua, tant a nivell de gestió del recurs (abastament i qualitat) com en els models de negoci.

Programa

La jornada està estructurada en dos dies:

  •        -  10 de Desembre al matí: sessió oberta al públic, es parlarà de l’impacte de l’IoT en el sector industrial i en el cicle integral de l’aigua. Els assistents podran participar en el debat de manera activa. On? Auditori de l’Edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, a partir de les 10 del matí. Més informació i inscripcions aquí!
  •     -  11 de Desembre al matí: només destinat a grups de recerca del campus aigua, tindràs la oportunitat de fer una trobada B2B amb en Manel Garrido, expert en intel·ligència artificial i aigua, per discutir aspectes concrets en relació a l’impacte de la intel·ligència artificial en la teva recerca, o a temes que s’hagin obert en la sessió del dia anterior. Aprofita aquesta oportunitat! Per venir a la sessió B2B amb en Manel, contacta amb nosaltres! campus.aigua@udg.edu