30/11/2018

Dos investigadors de l'ICRA, entre els més citats del món

El director de l’ICRA, Dàmià Barceló, i la investigadora, Mira Petrovic, formen part de la llista dels experts més citats del món el 2018 elaborada per Clarivate Analytics.

La llista identifica els 4.058 experts que es troben en l’1% més citat en la seva especialitat en 21 camps de la ciència i les ciències socials, que van des de la medicina clínica i les neurociències fins a l’agricultura, l’economia o el medi ambient.

Per institucions, la Universitat de Barcelona (UB) és la més representada seguida del CSIC. Mentre que entre els centres de recerca l'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA), és un dels els més representats juntament amb l'IDIBAPS, el CREAF, l'ICFO i l'ISGlobal.

Tal com explcia Annette Thomas, CEO del grup d'Investigació Científica i Acadèmica de Clarivate:  “La llista ajuda a identificar els investigadors que tenen més impacte en la comunitat de recerca, mesurats pel ritme amb el qual els seus treballs són citats per altres, i que contribueixen de manera important a estendre les fronteres i obtenir coneixements i innovacions per a la societat - contribucions que fan que el món sigui més sa, més segur, més ric i més sostenible".

Fonts: ccma.cat / segre.com / clarivate.com