04/06/2019

Conferència sobre "La contaminació dels rius, mars i oceans" dins del cicle Aigua i Món amb Damià Barceló i Miquel Paraira

Aigües Sabadell abordarà, en el marc del seu cicle de ponències Aigua i Món’19, la problemàtica de la contaminació dels rius, mars i oceans. I ho farà de la mà de Damià Barceló, director de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA), professor i investigador de l'Instituto de Diagnóstico Ambiental y Estudios del Agua (IDAEA-CSIC), junt amb Miquel Paraira, científic i director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona.

Els plàstics són un dels principals contaminants dels nostres mars i oceans. De fet, en alguns punts de l’oceà, hi ha més plàstics en suspensió que plàncton. Segons els últims estudis, es calcula que de mitjana hi ha 13.000 plàstics per milla quadrada als mars de tot el planeta. Però aquest no és l’únic problema: la contaminació generada per l’activitat humana quotidiana, la falta de sanejament de les aigües residuals en molts països i els abocaments agrícoles i industrials segueixen malmetent els mars i els rius.

Dia: Dijous 13 de juny
​Hora: 18.00h
Lloc: Aula de l’Aigua. c. Concepció, 14. Sabadell

Entrada gratuïta però amb inscripció prèvia a fundacio@cassa.es. Aforament limitat.

La sessió es podrà seguir en directe i també via streaming als perfils a les xarxes socials d’Aigües Sabadell.