Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Organització del Taller: ‘Reutilització de l’aigua i recuperació de recursos a nivell descentralitzat a l’àrea MED’

Dilluns, 03 Juliol 2023

La Universitat Tècnica Nacional d’Atenes i el Catalan Water Partnership juntament amb l’ICRA (Gianluigi Buttiglieri) van organitzar el taller “Reutilització de l’aigua i recuperació de recursos a nivell descentralitzat a l’àrea MED”, celebrat en el marc del projecte HYDROUSA (H2020 Innovation action project) i de la conferència ecoSTP 2023 el 26 de juny a Girona.

L’objectiu del taller va ser crear un diàleg fructífer entre els professionals de l’aigua (serveis d’aigua, investigadors, pimes, professionals de l’aigua, proveïdors de tecnologia, responsables polítics) sobre la necessitat de solucions per a la reutilització i els recursos de l’aigua; recuperació a les zones descentralitzades d’escassa aigua a la regió mediterrània. Entre les presentacions:

  • Buttiglieri, G. Rodríguez-Mozaz, S., Santos, L.H.M.L.M., Semitsoglou-Tsiapou, S., Alonso, L., Castaño-Trias, M., Gusmaroli, L., Statiris, E., Seintos, T., Noutsopoulos, C., Malamis, S. Solucions basades en la natura del projecte HYDROUSA: avaluació dels contaminants emergents.

Comparteix