09/03/2023

L'ICRA i els seus col·laboradors continuen contribuint al lideratge internacional en l'edició acadèmica

Water Research X (WRX, 9,4 factor d'impacte el 2022) està sorgint del paraigua de la seva revista associada, Water Research (WR). Ara WRX té un nou Consell Editorial que inclou un editor en cap, cinc editors i més de 20 editors associats. El professor Zhiguo Yuan, un col·laborador a llarg termini de l'ICRA, és el nou editor en cap. Els altres editors inclouen el doctor Wolfgang Gernjak (ICRA-CERCA, ICREA), el professor Treavor Boyer, el professor Xia Huang, el doctor Peter Bach i el doctor Yujie Men. Cadascun ofereix una experiència excepcional i complementària en àrees de l'àmbit de la revista.

WRX és ara una revista totalment independent que publica investigacions innovadores i d'alta qualitat sobre l'aigua, amb temps de publicació competitius. Una altra característica destacada de WRX és que ofereix nous formats perquè els autors publiquin articles concisos però complets i nous. Podeu trobar més detalls a la pàgina web de la revista: https://www.elsevier.com/journals/water-research-x/2589-9147/guide-for-authors

https://icra.cat/files/noticia/Water Research
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar