16/05/2023

ICRA torna a patrocinar el Print of Science Festival a Girona

  • En l’edició Pint of Science Festival de Girona hi participen un total de 20 investigadors i investigadores dels quals 6 són de l’ICRA.

Per segon any consecutiu, l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) patrocina i actúa com a promotor del Print of Science Festival, que tindrà lloc a Girona del 22 al 24 de maig.

Es tracta d’un esdeveniment de divulgació científica internacional que s'organitza, de forma simultània, a diversos països del món i a diverses ciutats d'Espanya. El festival convida científics a compartir els seus coneixements i investigacions als bars i així posar la ciència a l'abast de tothom. En aquest sentit, durant tres dies es faran diverses xerrades als bars adherits al festival. A més d'activitats complementàries com ara concursos, música en directe o jocs.

En l'edició de Girona, hi col·laboraran un total de 20 investigadors i investigadores dels quals 6 pertanyen a l’ICRA. Així, Javier Ortiz Rivero, Lucas Leonel, Gabriela Cordoba, Rafael Marcé, Daniela Henry, Josep Mas-Pla posaran sobre la taula temes com la presència de Biofilm als rius; la ruta dels antibiòtics; o la importància de l’aigua i del mar al canvi climàtic, entre d’altres.

Més informació i programa complet del Pint of Science Festival a Girona a: https://pintofscience.es/events/girona

Sobre l'lnstitut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

L'ICRA és un centre  multidisciplinari de recerca en aigua creat el 26 d'octubre de 2006, pel govern de la Generalitat de Catalunya. A més, és un centre CERCA adscrit a la UdG i compta amb l’impuls dels seus patrons: el Departament de Recerca i Universitats, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Universitat de Girona (UdG).

És un referent internacional que aposta per la investigació del cicle integral de l’aigua, en matèria de recursos hídrics, qualitat de l’aigua, en el sentit més ampli de la paraula (química, microbiològica, ecològica, etc...) i tecnologies de tractament i d’avaluació i la transferència d'aquest coneixement a la societat i al teixit empresarial i industrial.

La recerca que s'hi duu a terme es refereix a tots els aspectes relacionats amb l'aigua, especialment aquells que tenen a veure amb el seu ús racional i els efectes de l'activitat humana sobre els recursos hídrics.

https://icra.cat/files/noticia/Foto 1 https://icra.cat/files/noticia/Foto2 https://icra.cat/files/noticia/Foto3
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar