17/10/2022

13a Conferència sobre Instrumentació, Control i Automatització de l'associació internacional de l'Aigua

Beijing

L’investigador de l’àrea de Tecnologies i Avaluació d'ICRA, Oriol Gutierrez, serà el ponent convidat en una de les presentacions principals del congrés de la 13a Conferència sobre Instrumentació, Control i Automatització de l’associació internacional de l’Aigua.

La Conferència té com a objectiu proporcionar una plataforma internacional per intercanviar coneixements, metodologies i experiències sobre tots els aspectes de la tecnologia de sensors, instrumentació, control i automatització dels sistemes de transport i tractament d'aigües i aigües residuals. Els temes específics de la conferència inclouen sensors i sistemes d'instrumentació, monitorització i control en línia, modelització i simulació, alerta primerenca, sistemes d'informació, suport a la presa de decisions, avaluació de riscos, big data, internet de les coses i sistemes d'aigua intel·ligents.

La presentació d’Oriol Gutierrez porta per nom “Fostering the digitalization in urban water systems with low-cost monitoring of combined sewer overflows and soft sensors” on explicarà les experiències desenvolupades a ICRA en el camp dels sensors i la seva implementació en el procés de digitalització del cicle urbà de l’aigua.

La conferència tindrà lloc a Beijing entre els dies 17-21 d’octubre de 2022.

Més informació:

https://www.iwa-ica2022.com/

https://iwa-network.org/

https://icra.cat/files/noticia/ICRA Conference
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar