20/11/2022

Conclusió del projecte Digital Water.City DWC i presentació dels resultats a la 1st IWA Digital Water Summit

El 18 de novembre, més de 200 actors del sector de la gestió de l'aigua es van reunir a París presencialment i en línia per assistir a la conferència "Digitalització de les aigües urbanes", i aixi conèixer la feina feta al projecte Digital-water.City (DWC) durant gairebé quatre anys. La conferència es va organitzar arran de l'última Assemblea General de DWC que va tenir lloc els dies 16 i 17 de novembre.

DWC va desenvolupar una sèrie de solucions digitals i va avaluar el seu potencial per millorar la gestió de l'aigua a la ciutat. Dins de DWC, ICRA va contribuir amb un nou mètode de baix cost per detectar desbordaments combinats de clavegueram mitjançant sensors de temperatura.

Els resultats del projecte també es van presentar a la 1a Cimera Digital de l'Aigua de l'IWA, celebrada a Bilbao el 29-nov-2-desembre, on l'audiència va destacar l'important potencial d'escalada de les solucions desenvolupades.

https://icra.cat/files/noticia/DWC https://icra.cat/files/noticia/Oriol Gutierrez DWC https://icra.cat/files/noticia/Water Association
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar