05/12/2023

Diputats d'Esquerra Republicana de la Comissió d'Acció Climàtica visiten l'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA-CERCA)

- Una delegació de diputats i senador d’ERC han visitat el centre i han conversat amb experts sobre la crisi climàtica, la sequera i la gestió de l’aigua.

La diputada d’Esquerra Republicana a la Comissió d’Acció Climàtica del Parlament, Anna Torrentà, acompanyada del diputat al Parlament Jaume Butinyà i del senador Josep Maria Reniu, han visitat aquest dimarts la seu de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) situat a Girona.

La delegació dels republicans s’han reunit amb el sotsdirector del centre, Sergi Sabater, així com amb diversos investigadors adscrits a l’ICRA, amb els quals han pogut conversar sobre la greu crisi climàtica, la sequera i la gestió de l’aigua.

Els investigadors i investigadores que han format part d’aquesta visita han estat Oriol Gutiérrez, research scientist KTT; Maite Pijuan, responsable Àrea de Tecnologies i Avaluació; Vicenç Acuña, responsable Àrea de Recursos i Ecosistemes; i Mira Petrovic, responsable Àrea de Qualitat i Seguretat de l’Aigua

Posteriorment, han visitat les instal·lacions del centre on han pogut conèixer de primera mà alguns dels experiments i tests que es realitzen en relació a l’anàlisi d’aigües residuals o en la innovació de filtres de depuració, entre d’altres.

https://icra.cat/files/noticia/1701708165082 https://icra.cat/files/noticia/1701708165015 https://icra.cat/files/noticia/1701708165034
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar