22/06/2022

Gran cloenda del projecte SUGGEREIX

El projecte SUGGEREIX  ha arriba al seu final aquets mes de juny. Aquest projecte finançat per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) permet disposar d’un Sistema d’Ajuda a la presa de Decisions (SAD), una guia per promoure la implementació i gestió de la reutilització de l’aigua residual a Catalunya.

El 21 de juny, els socis del projecte (Eurecat, ICRA, Cetaqua, UPC i Associació Catalana de l´Aigua) van presentar el projecte a Tarragona davant d’una àmplia audiència del sector de l´aigua. L'esdeveniment també va acollir una taula rodona "Tancant el cicle de l'aigua. Reptes i èxits a Catalunya" en què van participar panelistes d'organismes públics i de recerca.

Els investigadors de l'ICRA Joaquín Comas i Wolfgang Gernjak, també tenen previst presentar el Sistema d'Ajuda a la presa de Decisions (SAD) a nivell internacional en la conferència Water Reuse Europe, que se celebrarà a Girona el proper setembre.

El Sistema d’Ajuda a la presa de Decisions (SAD) està disponible de forma lliure i gratuïta a la pàgina www.aiguaregenerada.cat

Llegir nota de premsa de l'ACA sobre el projecte: https://aca.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=434524

 

https://icra.cat/files/noticia/220628 News 7 Suggereix
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar