01/12/2022

ICRA incorpora nou tècnics a través del Programa INVESTIGO

L'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA) ha incorporat nou tècnics (menors de 30 anys) a través del Programa INVESTIGO, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU dins del Programa Investigo del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència.

Aquests són:

LIDE JAURRIETA GUTIERREZ – A3.TIA – Research Technician Advanced

MARTA LOPEZ MARTINEZ – SCT – Specialist Technician 

OLIU LLORENTE MORAGREGA – A1.RIE – Research Technician Advanced 

ANASTASYA KRAVTCHENKO BABAKOVA – A3.TIA – Research Technician Advanced 

NATALIA SAEZ ROSIQUE – A2.QS – Research Technician Advanced 

ALEJANDRO SANCHIS RICHART – A2.QS – Research Technician Advanced 

LORENA CRISTINA  COJOC – A1.RIE – Research Technician Advanced 

ADRIA ROBLES BRIONES – SCT –  Specialist Technician 

JESUS ANTONIO LUQUE URRUTIA – RDI –  Specialist Technician

Aquestes noves incorporacions s'encarregaran de tasques de suport a les feines de modelització i estadística en els projectes WIAT, RIVSTRESS, Alter-C, MERLIN, PACE-IMPACT, inventWater. Això inclou: disseny experimental estadístic i implementació de les solucions identificades; suport a la codificació d’anàlisis en diversos llenguatges de programació científica (R, Phyton, C++); gestió i suport a les anàlisis efectuades al clúster de supercomputació d’ICRA “Undarius”.

Es tracta de contractes finançats per la Unió Europea-Next Generation EU dins el Programa Investigo del Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia en el marc de la RESOLUCIÓ REU/171/2022, de 27 de gener, per la contractació de persones joves demandants d'ocupació en la realització d'iniciatives de recerca i innovació, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, per a l'any 2022.

https://icra.cat/files/noticia/Investigo
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar