24/11/2022

ICRA reuneix tècnics i gestors de sistemes de sanejament d'arreu de Catalunya per intercanviar experiències en la gestió de les Descàrregues de Sistemes Unitaris (DSU)

El passat 22 de novembre va tenir lloc el Taller “Experiències en la gestió de les Descàrregues de Sistemes Unitaris (DSU)” que va comptar amb la participació de més de 30 professionals d’empreses del sector, entitats i administracions locals. L’objecte de la jornada era compartir solucions d’èxit i promoure un espai de trobada i participació per avaluar qualitativament les tecnologies disponibles per reflectir la realitat operativa de les DSU. Alhora pretenia afavorir la participació dels diversos agents en l’elaboració d’una guia de solucions per a la mitigació les DSU.

L’organització de l’esdeveniment s’emmarca dins del projecte de solucions de mitigació de les DSU finançat per l’Agència Catalana de l’Aigua, coordinat i liderat per Aigües de Manresa S.A. i amb la participació de l’enginyeria ABM i l’Institut Català de Recerca de l’Aigua.

https://icra.cat/files/noticia/ICRA ok
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar