27/02/2023

L'ICRA-CERCA participa en el NICE & UrbanByNature Capacity-Building Webinar

Participació de l'ICRA-CERCA en el webinar de creació de capacitats NICE i UrbanByNature amb la xerrada “Eina de selecció i disseny de tecnologia MULTISOURCE NBS”. Durant aquest webinar, Joaquim Comas, investigador de l’ICRA, soci del projecte MULTISOURCE.eu, va presentar l'eina de selecció i disseny de tecnologies NBS per al tractament d'aigua i va exposar el seu treball en curs sobre la implicació de les parts interessades que s'està duent a terme per al codisseny de l'eina i durant el disseny i funcionament del pilot a Girona (mur verd per al tractament d'aigües grises).

La xerrada de Joaquim Comas va aportar coneixements innovadors sobre com abordar la priorització i la implementació del programa de creació de capacitat per promoure l'intercanvi entre ciutats, investigadors, pimes i ONG per construir ponts amb les comunitats que basen les seves solucionsen la natura a Europa, Àsia i Amèrica Llatina, i altres regions interessades (en el marc del Programa UrbanByNature).

https://icra.cat/files/noticia/Multisource
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar