24/02/2023

Participació de l'ICRA-CERCA al Seminari: 'Reutilització d'aigües residuals tractades'

A mesura que es produeixen sequeres a tot Europa i les noves regulacions europees per a la recuperació d'aigua estan a punt d'entrar en vigor, els països de la UE es preparen per a escenaris futurs. Fins i tot països presumiblement rics en aigua com Àustria.

En aquest context, l'Associació Austríaca de Gestió d'Aigua i Residus (ÖWAV) va organitzar a Viena (21 i 22 de febrer) el seminari titulat "Reutilització d'aigües residuals tractades". Com era d'esperar, aquest seminari va oferir l'oportunitat de mirar cap a països amb experiència en la reutilització de l'aigua. En aquest sentit, entre els ponents convidats que van presentar experiències pràctiques internacionals es va trobar el Dr. Wolfgang Gernjak d'ICRA-CERCA. En la seva xerrada va explicar casos pràctics de Múrcia, Madrid i Catalunya. La xerrada es va preparar amb l'ajuda i aportacions de les administracions i indústries espanyoles rellevants (ESAMUR, Canal Isabel II, ACA, CACBGi, Veolia Water Technologies).

https://icra.cat/files/noticia/DR Wolfgang
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar