13/10/2022

18è Taller anual sobre espectrometria de masses d'alta resolució emergent i aplicació LC-MS/MS en anàlisi ambiental i seguretat alimentària

L'ICRA va tenir una participació important en el 18è taller anual sobre espectrometria de masses d'alta resolució (HRMS) i aplicacions LC-MS/MS en anàlisi ambiental i seguretat alimentària, celebrat a Barcelona (Espanya) els dies 10 i 11 d'octubre de 2022.

El congrés reuneix experts en aspectes pràctics sobre la utilitat de l'espectrometria de masses d'alta resolució i les tècniques d'espectrometria de masses en tàndem per a la detecció i quantificació de contaminants orgànics en mostres ambientals i alimentàries.

Es van presentar les següents plataformes i pòsters:

- Presentació de la plataforma: Castaño-Trias, M., Rodríguez-Mozaz, S., Buttiglieri, G. ‘Selecció basada en l'ocurrència de productes farmacèutics per a l'actualització del mètode, conclusions de 10 anys de dades de seguiment a Catalunya’.

- Presentació del pòster: Turull, M., Buttiglieri, G., Insa, S., Santos, L.H.M.L.M., Rodriguez-Mozaz, S. ‘L'oportunitat de la reutilització d'aigües grises de la bugaderia a Europa: el projecte LIFE RECYCLO’.

- Presentació del pòster: Santos, L.H.M.L.M., Insa, S., Arxé, M., Buttiglieri, G., Rodriguez-Mozaz, S., Barceló, D. ‘Anàlisi de microplàstics en el medi ambient: Identificació i quantificació de nivells de traça de tipus comuns de polímers plàstics mitjançant piròlisi-GC/MS’.

- Presentació del pòster: Alonso, L.L., Semitsoglou, S., Santos, L.H., Rodriguez Mozaz, S., Buttiglieri, G. ‘Anàlisi objectiu dels contaminants emergents en sòls hortícoles grecs regats amb aigües residuals recuperades’.

https://icra.cat/files/noticia/Marc Castano
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar