Missió, visió i objectius

L’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) és un centre que té per objecte la recerca en l'àmbit de l’aigua i dels seus recursos.

Missió

La missió de l’ICRA, és l’assoliment de l’excel·lència científica al més alt nivell en l’àmbit del cicle integral de l’aigua, per tal de donar resposta de manera global, eficient i competitiva a les problemàtiques i reptes vinculats al mateix.

Els àmbits d’estudi inclouen l’estat dels ecosistemes, els recursos hídrics, l’impacte de nous productes, les noves tecnologies de tractament i aprofitament dels recursos, especialment en l’àmbit Mediterrani.

Visió

La visió de l’ICRA és esdevenir un centre referent a nivell nacional i internacional.

Objectius

Fomentar la recerca, tant bàsica com aplicada, i potenciar la transferència de coneixements i tecnologia, la innovació i la prestació de serveis científics i tecnològics a institucions i empreses públiques o privades.

Desenvolupar activitats de recerca al més alt nivell internacional, amb una organització conjunta i cooperativa, estimulant la interrelació entre els investigadors i les investigadores de l’ICRA i d’altres institucions d’arreu del món, amb un enfocament interdisciplinari en un ampli espectre de ciències i tecnologies relacionades amb l’aigua.

Facilitar el finançament de la recerca mitjançant l’obtenció de recursos propis, subvencions, beques, ajuts competitius, donacions i l'execució de projectes de transferència de tecnologia atorgats tant per institucions públiques com per persones físiques o jurídiques privades.

Organitzar trobades científiques nacionals i internacionals i proporcionar serveis especialitzats i productes a la comunitat científica.

Fomentar activitats que contribueixin a la potenciació de la recerca en ciències i tecnologies de l’aigua i a l’assoliment dels objectius fundacionals.

Missió, visió i objectius
Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar