Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

La investigadora de l’ICRA-CERCA Sara Rodriguez, a la jornada “Sistemas innovadores para el tratamiento de agua con fines ambientales y de reutilización agrícola e industrial” organitzada pel CWP

Divendres, 07 Juny 2024

La investigadora de l’ICRA-CERCA Sara Rodriguez va participar en la jornada “Sistemas innovadores para el tratamiento de agua con fines ambientales y de reutilización agrícola e industrial”, organitzada online pel Catalan Water Partnership el passat 5 de juny 2024.

A la jornada es van presentar diferents projectes LIFE: BIODAPH20, HIDAQUA, WARRIOR, ReNaturWat i RECICLO així com una taula rodona de preguntes. La Sara Rodriguez va presentar el projecte LIFE RECYCLO i les activitats de l’ICRA-CERCA amb la presentació:

  • Rodriguez-Mozaz, S., Buttiglieri, G., Insa, S., Alvarez, D., Garcia-Moll, M.P., Santos, L.H., Turull, M., Paulet, T., Franquart, C.L., Mathon, B., Moretti, P., Rouviere, L., Molina, M., Prats, M., Cedat, B. Reutilización de aguas residuales grises en lavanderías. Proyecto LIFE-RECYCLO.

Comparteix