Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

La seu de l’ICRA acull la cinquena reunió del projecte iWAYS

Dimecres, 30 Novembre 2022

Els partners del projecte iWAYS – Innovative WAter recoverY Solutions through recycling of heat, materials and water across multiple sectors – han celebrat aquest mes de novembre la seva cinquena reunió a la seu de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA). Es tracta d’un projecte finançat pel programa H2020 de la Unió Europea en el marc de la iniciativa SPIRE.

Representants dels 19 socis d’iWAYS s’han aplegat per compartir les últimes novetats relacionades amb tots els aspectes d’un projecte que té l’objectiu de desenvolupar un conjunt de tecnologies i sistemes per a processos industrials per tal de recuperar aigua i calor, i en alguns casos materials, dels corrents d’escapament, i així reduir el consum de recursos i augmentar l’eficiència energètica.

El projecte, que té una durada de 4 anys, acaba d’arribar a la meitat d’un camí on ja s’han fet la majoria dels preparatius perquè les solucions iWAYS puguin començar a posar-se al servei dels socis de la indústria en els pròxims mesos. Per a més informació consulteu la pàgina web del projecte: www.iways.eu

Comparteix