Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Participació en diferents PODCAST de la investigadora de l’ICRA-CERCA Sara Rodríguez Mozaz

Dimarts, 11 Juny 2024

La investigadora de l’ICRA-CERCA Sara Rodríguez Mozaz va participar en el segon episodi del podcast #AquaticPollutants, un projecte de transferència per a l’ERA-Net Cofund AquaticPollutants posat en marxa per WaterJPI, JPIOceans i JPIAMR resistència als antimicrobians.

En aquest episodi Sara Rodríguez, juntament amb Gian Marco Luna (Institut de Recursos Biològics Marins i Biotecnologia (IRBIM CNR), van discutir sobre per què hem d’estar preocupats per això, i què tots podem fer per ajudar a mitigar la propagació de la resistència a els antibiòtics.

Disponible aquí: https://lnkd.in/e3Ac4ZXx

Ambdós investigadors col·laboren en el projecte ARENA “Antibiotic Resistance and Pathogenic Signature in Marine and Freshwater Aquaculture Systems”

 

Sara Rodriguez-Mozaz també va participar en el programa “Parlant amb Científics” sobre fàrmacs i altres contaminants a l’aigua.

Disponible: https://cienciaes.com/entrevistas/2024/04/03/farmacos-agua/

Aquestes sèries d’entrevistes es poden escoltar a través de CienciaEs.com, podcasts d’Apple, Spotify, podcasts de Google, iVoox, Radio CienciaEs i més de 70 emissores de ràdio espanyoles i americanes.

Comparteix