Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Activitat educativa sobre la problemàtica de l’aigua a l’Escola Cassià Costal de Girona

Dilluns, 27 Maig 2024

La setmana passada, alumnes de primària de l’Escola Cassià Costal de Girona van participar en una activitat educativa sobre la problemàtica de l’aigua i la contaminació. Aquesta acció forma part d’un projecte de divulgació en el qual participa un investigador de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA).

L’activitat, que va incloure diverses presentacions i exercicis pràctics, tenia com a objectiu conscienciar els més petits sobre la importància de l’aigua com a recurs essencial i els desafiaments que suposa la seva contaminació. Els alumnes van tenir l’oportunitat d’aprendre sobre els cicles de l’aigua, les fonts de contaminació i les maneres en què podem ajudar a protegir aquest recurs vital.

El projecte de divulgació té com a missió educar i sensibilitzar la població sobre temes ambientals crítics, fomentant una major comprensió i acció per part de les futures generacions. Aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per construir una societat més conscient i responsable envers els recursos naturals. L’ICRA-CERCA continuarà recolzant i promovent projectes de divulgació com aquest, que no només educa, sinó que inspira les noves generacions a prendre un paper actiu en la protecció del medi ambient.

Comparteix