Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Celebrada amb èxit la 6a Conferència Internacional de l’IWA sobre Ecotecnologies per al tractament d’aigües residuals, organitzat per ICRA i LEQUIA-UDF

Divendres, 30 Juny 2023

L’ICRA-CERCA juntament amb LEQUIA-UdG van organitzar la 6a Conferència Internacional IWA EcoSTP, celebrada a Girona. Més de 550 persones d’arreu del món van assistir a una jornada que tenia com a objectiu debatre les últimes ecotecnologies d’avantguarda per a una transició sostenible en el tractament, la reutilització, i la recuperació de recursos, a escala urbana i industrial, prestant especial atenció a la transferència eficient del coneixement a la pràctica. La Dra. Maite Pijuan, investigadora científica de l’ICRA, juntament amb el Prof. Ignasi Rodríguez-Roda, de LEQUIA-UdG, van ser els presidents de la Jornada.

Més de 30 investigadors de l’ICRA van assistir a la jornada, presentant el treball de l’ICRA a la comunitat internacional. Entre ells, el grup de recerca de l’ICRA sobre solucions basades en la natura i contaminants emergents (Gianluigi Buttiglieri, Lúcia Helena Santos, Marc Castaño, Marta Turull, Lucas Alonso, Sara Rodríguez-Mozaz, Esther Mendoza, Sofia Semitsoglou-Tsiapou, Joaquim Comas, entre d’altres). Entre la plataforma i les presentacions de pòsters:

– Platform presentation: Mendoza, E., Vosse, J., Blandin, G., Alonso, L., Comas, J., Buttiglieri, G. Fertilizer drawn forward osmosis for greywater treatment and subsequent reuse in hydroponics.

– Short platform presentation: Vosse, J., Mendoza, E., Comas, J., Buttiglieri, G. Plant growth potential of hotel greywater reuse in hydroponic system.

– Poster presentation from Zhen Wang, Marta Turull, Lucas Alonso, Lúcia Helena Santos, Marc Castaño-Trias, Sofia Semitsoglou-Tsiapou i Gianluigi Buttiglieri.

Comparteix