Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

ICRA participa en la 9è Conferència Internacional sobre Recursos Hídrics i Ambients Àrids

Dimecres, 31 Març 2021

El director de l’ICRA, Damià Barceló, ha estat un dels ponents convidats en la novena edició de la Conferència Internacional sobre Recursos Hídrics i Ambients Àrids (ICWRAE, International Conference on Water Resources and Arid Environments), celebrada del 29 al 31 de març. Una conferència científica internacional que té lloc cada dos anys i que, en aquesta ocasió a causa de la COVID-19, s’ha realitzat amb un format totalment virtual.

Els oradors convidats han estat els guanyadors de les diferents edicions dels Prince Sultan Bin Abdulaziz International Prize for Water (PSIPW), des del primer premi el 2004 fins al novè el 2020. Damià Barceló, com a guanyador del PSIPW en la categoria Gestió i Protecció de l’Aigua ha centrat la seva intervenció en la contaminació per microplàstics en aigües residuals mixtes superficials i tractades d’Aràbia Saudita.

La trobada ha estat organitzada per la Universitat King Saud (KSU), l’Institut Príncep Sultà per a la Recerca del Medi Ambient, l’Aigua i el Desert, el Prince Sultan Bin Abdulaziz International Prize for Water (PSIPW) i el Ministeri de Medi Ambient, Aigua i Agricultura d’Aràbia Saudita.

Veure ponència de Damià Barceló, director ICRA

Comparteix