Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

ICRA patrocina el Print of Science Festival a Girona

Dimecres, 04 Maig 2022

El festival Pint of Science és un esdeveniment de divulgació científica internacional que s’organitza, de forma simultània, a diversos països del món i a diverses ciutats d’Espanya. El festival convida científics a compartir els seus coneixements i investigacions als bars i així posar la ciència a l’abast de tothom.
Girona és una de les ciutats on se celebrarà el Pint of Science els dies 9, 10 i 11 de maig. Durant tres dies es faran diverses xerrades als bars adherits al festival. A més d’activitats complementàries com ara concursos, música en directe o jocs.

En l’edició de Girona, hi col·laboraran un total de 12 investigadors i investigadores dels quals 6 pertanyen a l’ICRA. Així, Anna Segués Codina, Elisabeth Cuervo, Natalia Ormeño Cano, Oriol Casabella Font, Dídac Jordà Capdevila i Joan Saló Grau, posaran sobre la taula temes com el tractament d’aigües i la seva tecnologia, els contaminants emergents o els cabals ambientals, entre d’altres. I ho faran amb propostes de xerrades tan sugerents com: “Arsènic: el rei dels verins present a les aigües”, “La radiació solar pot ajudar en el tractament i desinfecció de l’aigua?”, “Bacteris Resistents a Antibiòtics, estem davant la propera pandèmia?”, “Cabals ambientals. Entre els peixos i les persones” i “Els problemes dels contaminants industrials”.

Més informació i programa complet del Pint of Science Festival a Girona a: https://pintofscience.es/events/gerona

Comparteix