Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

La investigadora ICRA-CERCA Maria José Farré participa en la Gordon Research Conference 2023

Dilluns, 07 Agost 2023

Entre els dies 30 de juliol i 4 d´agost va tenir lloc a South Hadley (Massachusetts, USA), la Gordon Research Conference en Desinfecció d’aigua, subproductes i salut ¨Opcions i limitacions dels processos de desinfecció i oxidació per a la seguretat de l’aigua¨. Aquesta és la principal conferència científica internacional en el camp dels subproductes de desinfecció centrada en avançar les fronteres de la ciència mitjançant la presentació d’investigacions d’avantguarda.

Enguany, la investigadora ICRA-CERCA Maria José Farré va ser convidada i va donar una xerrada sobre la monitorització dels canvis de matèria orgànica dissolta i la formació de DBP amb espectrometria de masses d’alta resolució, tema de recerca del projecte nacional scan2DBP i Europeu intoDBP.

Ángela Pedregal, estudiant de doctorat de la xarxa ITN inventWater, va donar una xerrada en el seminari que precedia la conferècia, sobre l’impacte de la variabilitat de l’escorriment en els precursors de DBPs per a millor gestió de reservoris d´aigua (https://www.grc.org/water-disinfection-byproducts-and-health-grs-conference/2023/).

Mira Celic i Patricia Aguilar van atendre també a la conferència i van presentar pòsters sobre la seva recerca en matèria orgànica i precursors de DBPs.

Comparteix