Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Reunió ICRA amb Nestlé Waters per explorar col·laboracions futures

Dijous, 15 Juny 2023

L’Institut Català de Recerca de l’Aigua va acollir una reunió amb representants de Nestlé Waters per discutir i explorar potencials vies de col·laboració en el camp de la investigació de l’aigua i la sostenibilitat.

L’equip d’ICRA va estar format per Wolfgang Gernjak i Oriol Gutiérrez, investigadors ICRA i president i membre de la comissió KTT-ICRA respectivament, mentre que l’equip de Nestlé estava format per José Luis Belvis, cap del departament de Trade Marketing; Marta Gállego, responsable del canal Horeca; Carlota Marimon, responsable del canal Retail; i Elena Gigante, responsable del canal Ecommerce.

Durant la reunió, les dues organitzacions van tenir l’oportunitat de conèixer-se millor i explorar sinergies i àrees de col·laboració. Es van discutir temes com la sostenibilitat de l’aigua, la gestió eficient dels recursos hídrics i les iniciatives per a la conservació de l’aigua. ICRA i Nestlé Waters tenen com a objectiu continuar amb el diàleg i explorar possibles projectes de col·laboració en el futur.

Comparteix