Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Exposició a contaminants emergents en l’aigua de consum de Barcelona. Jornades sobre el Projecte AIGUA BCN

Quins són els contaminants emergents a l’aigua de consum de Barcelona? L’equip del projecte #AiguaBCN ha mapejat la ciutat per respondre a aquesta qüestió. i ara l’equip investigador vol donar a conèixer els principals resultats en una jornada que tindrà lloc, els dies 18 i 19 de gener del 2022.

La trobada, que es farà tant en format presencial com virtual, inclourà la xerrada Trihalometanes, haloacetonitrils i non-targeted DBPs in drinking water samples, a càrrec de Maria José Farré, en representació de l’Àrea de Qualitat de l’Aigua (QA) de l’ICRA.

Organitzen:

– Laboratori d’Espectrometria de Masses/Contàminants Orgànics, Institut de Diagnòsi Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA) Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC)

– Institut de Salut Global de Barcelona (ISGLOBAL)

Lloc: Saló d´Actes. Centre de Recerca i Desenvolupament (CID-CSIC) Carrer Jordi Girona, 18, Barcelona (juntament amb Metro L3, Palau Reial) Esdeveniment mixt presencial i on-line, retransmès en streaming.

Inscripció gratuïta (presencial o en línia). Aforament limitat segons evolució de la situació sanitària Imprescindible confirmació dassistència.