Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Webinar series: Innovation for SDGs: inspirational tools towards sustainability challenges.

Una sessió específica dedicada a l’Aigua, les Ciutats i Comunitats Sostenibles i l’Acció pel Clima

Des dels Campus Sectorials, i amb la col·laboració de la Global University Network for Innovation, la Universitat de Girona ha organitzat el cicle dedicat als 17 Objectius de Desenvolupament Sostensible “Innovation for SDGs: inspirational tools towards sustainability challenges”. Les conferències tindran lloc entre els dies 15 i 25 de març en format virtual, i ens agradaria comptar amb la teva participació.

Per la Universitat de Girona, la sostenibilitat és un repte primordial i un dels seus principals valors. Amb aquest cicle de conferències, comptem amb la participació d’experts locals i internacionals de renom que reflexionaran sobre la necessitat d’establir un diàleg entre ciència i societat per assolir els ODS l’any 2030.

El cicle consta d’un total de vuit sessions, tres primeres de caràcter més transversal i introductori i cinc centrades en àmbits temàtics més específics com són la desigualtat social en l’àmbit de la salut, la gestió de l’aigua a l’entorn urbà, el turisme regeneratiu com a model de respecte sòcio-ambiental, la conservació de la natura a través de l’ús de la robòtica i la millora de la sostenibilitat en la producció alimentària.

La inscripció és gratuïta i totes les sessions seran íntegrament en anglès. Esperem que aquest esdeveniment sigui del teu interès, no dubtis en difondre’l entre els teus contactes!

El 23 de març s’ha programat una sessió específica des del campus Aigua i el campus Patrimoni Natural i Cultural: Wise Water Management in Cities de 11 a 13 h. En aquesta sessió, posarem el focus en com millorar la gestió de l’aigua a les ciutats, per fer-les més sostenibles i resilients.

La sessió comptarà amb una ponència inicial a càrrec de Corinne Trommsdorff, C.E.O. de l’organització Water Cities, i dos exemples de bones pràctiques a càrrec de Reginna Gnirss, directora d’R+D de Berliner Wassertriebe i Joana Castellar, investigadora de l’ICRA.

Moderarà la sessió Joaquim Comas, professor de la Universitat de Girona i investigador de l”ICRA.

  • Data

    Dilluns, 15 Març 2021

  • Comparteix