Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Enquesta sobre l’ús de tovalloletes d’un sol ús i pràctiques de sanejament durant el confinament pel COVID-19

Dilluns, 27 Abril 2020

Aquests dies passem més hores a casa i potser hem variat els nostres hàbits i utilitzem més productes higiènics, cosa que pot afectar a la gestió del clavegueram i de tot el cicle de l’aigua. Per estudiar quin és l’efecte real d’aquest període de confinament, amb motiu de la pandèmia pel COVID19, des del Consorci Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), i amb el suport de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua, s’ha posat en marxa una recerca sobre pràctiques de sanejament a les llars i s’ha elaborat una enquesta adreçada a tots els residents de Catalunya de més de 16 anys: https://forms.gle/YLPBCfCb7RTx2qHR7.

La recerca té lloc en el marc del projecte europeu SCOREwater, que se centra en la gestió de les aigües residuals, en la prevenció i la detecció precoç d’incidències.

D’acord amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals les dades dels participants seran tractades únicament i exclusivament per aquest estudi. El responsable del tractament és el consorci SCOREwater i per obtenir més informació sobre el tractament de dades o per a exercir els seus drets es pot contactar amb SCOREwater.

Comparteix