Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

Intervencions internacionals de la direcció de l’ICRA a Londres, Milà, Miri i Taipei sobre l’Epidemiologia basada en aigües residuals per controlar el brot COVID-19

Dissabte, 10 Desembre 2022

El director de l’ICRA, Damià Barceló, ha participat durant els últims mesos a diferents congressos internacionals on ha protagonitzat intervencions sobre l’Epidemiologia basada en aigües residuals per controlar el brot COVID-19.

En concret, va parlar a l’International Congress on Impacts of Climate Change on Agriculture, Ecosystems and Human Health (Miri, Malàisia) sobre els resultats del projecte #GLOBAQUA i la necessitat de solucions avançades en tractament d’aigua.

Posteriorment, va participar en el 5è congrès #EnviDay a Milà, organitzat per Societat Química italiana; i en la 3a Conferència Internacional sobre Tecnologia Verda per al Medi Ambient Sostenible 2022 (Taipei, Taiwan).

Finalment, va ser el protagonista d’una Conferència a la University College London sobre “Destí, riscos i correcció de contaminants emergents, gens de resistència als antibiòtics i microplàstics en aigües superficials i subterrànies de rius europeus seleccionats i futurs reptes relacionats amb la Covid-19”.

Comparteix