Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

L’eurodiputat Jordi Solé visita lICRA

Dilluns, 07 Juny 2021

Jordi Solé, eurodiputat i secretari de política internacional d’Esquerra Republicana de Catalunya, va acudir a l’ICRA el passat 4 de juny, dins del programa de visites que està realitzant al sistema de recerca català, amb l’objecte de tenir una panoràmica general sobre les activitats i la recerca que es fa a l’ICRA. Solé va destacar el paper de l’Institut com a institució de referència a la Mediterrània en l’estudi del cicle de l’aigua.

El director de l’ICRA, Damià Barceló, i el seu sotsdirector, Sergi Sabater, van rebre Jordi Solé i van tenir l’oportunitat de parlar amb ell sobre el finançament europeu, en concret els fons Horizon Europe, així com la resolució del Parlament Europeu sobre l’European Research Area. Solé també va presentar la seva activitat al Parlament Europeu i com a membre de la Comissió ITRE, encarregada de legislar sobre diversos dels àmbits polítics més importants de la Unió Europea, com són la indústria, la recerca i la innovació, l’energia i l’aplicació de les noves tecnologies.

La reunió va acabar amb una visita a la sala de rius experimentals, situada al soterrani del centre, i al Laboratori L06 Plantes Pilot.

Comparteix