Institut Català de Recerca de l'Aigua Recerca i Innovació per a l'ús sostenible de l'aigua

L’ICRA-CERCA, protagonista a la Setmana de la Natura 2024 de Girona

Dilluns, 10 Juny 2024

Els investigadors de l’ICRA-CERCA han estat grans protagonistes a la Setmana de la Natura Urbana 2024, organitzada per l’Ajuntament de Girona, amb l’objectiu de (re)connectar la natura, la ciutat i les persones en un context d’incertesa i d’emergència climàtica.

Els nostres investigadors han participat a dues jornades a la plaça Assumpció: dimecres 5 de juny, amb una sessió de transferència del projecte GiroNat, amb la finalitat d’impulsar la biodiversitat i la infraestructura ecològica com a eixos vertebradors d’un GIR de 180 graus cap a una renaturalització urbana, transformant Girona en una ciutat més verda, resilient i saludable.

Mentrestant el dissabte 8 de juny, Circuit d’experiències sobre el cicle urbà de l’aigua sensibilitzant els visitants a un major consum d’aigua de l’aixeta en comptes de l’aigua embotellada a través de la “Cata d’Aigües” i una presa de consciència sobre l’energia necessària per a la depuració de l’aigua que arriba a les nostres cases amb “Pedaleja!! Que l’aigua no es depura sola!!“.

Comparteix